سرپرست گروه همکاریهای علمی بین المللی پژوهشگاه منصوب شد.

دکتر احمد شعبانی رئیس محترم پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با صدور حکمی دکتر رضا زادمرد استاد تمام محترم پژوهشکده فناوریهای نوین پژوهشگاه را به عنوان سرپرست گروه همکاریهای علمی بین المللی پژوهشگاه منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در حکم رئیس محترم پژوهشگاه آمده است:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر رضا زادمرد

نظر به مراتب تعهد و تخصص جنا‌بعالی به‌موجب این حکم، به‌عنوان سرپرست گروه همکاریهای علمی بین‌الملل پژوهشگاه منصوب می‌شوید و امید است در چارچوب برنامه پیشنهادی اینجانب با جلب همکاری کلیه کارشناسان و اعضای هیأت ‌علمی در تحقق اهداف متعالی نظام علم و فناوری کشور نقشی شایسته ایفا نمائید.

انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی ومشارکت دادن و تضارب آرا با همکاران و اعضای هیات علمی در راستای تحقق موارد زیر گام های موثری برداشته شود.

- ایجاد ارتباط موثر با رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف جهت جذب اعتبار

- اجرایی کردن برنامه های رئیس پژوهشگاه و برنامه ای که جنابعالی تا پایان آبان ماه ارائه خواهید داد.

- با توجه به مشارکت فعال صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) در حمایت از پروژه های بین المللی مشترک با محققان کشورهایی از قبیل چین، آلمان، روسیه، ژاپن و ...،تلاش شود پژوهشگاه سهم شایسته ای در این دست از پروژه ها داشته باشد.

- جلب حمایت های بین المللی از پروژهای حوزه های استراتژیک از قبیل انرژی، دارو، تغییرات اقلیم، منابع آب و امنیت غذایی، آلودگی هوا و محیط زیستی.

- ارتباط و همکاری با مراکز تحقیقاتی و پژوهشگاه های بین المللی مشابه پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران.

- تلاش در پذیرش پسا دکتری و فرصت های مطالعاتی از سایر کشور ها بویژه کشورهای اسلامی.

- تلاش در ارایه پروژهای فناوری بنیان با محققان دانشگاه ها سایر کشورها بویژه محققان ایرانی مقیم در کشورهای دیگر.

- حمایت و پشتیبانی در جهت حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مجامع علمی و بین‌المللی.

- شناسایی و بستر سازی و انتقال دانش و فناوری های نوین، انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، انتشار مقالات مشترک بین‌المللی، برنامه‌ریزی برای برگزاری سمینارها ، دوره‌های مشترک تحصیلی و بهره‌گیری متقابل هوشمندانه از امکانات پیشرفته آزمایشگاهی.

- دیپلماسی مؤثر و فعال در حوزه علم و فناوری با هدف بهره‌گیری از تعاملات فرامرزی برای رشد علمی، اثربخش جهانی، تصدی کرسی‌های کلیدی در نهادهای بین‌المللی و انتقال فناوری و بهره‌گیری از توان‌مندی‌های علمی و حمایت‌های مادی معنوی آن‌ها.

- حضور فعال در سازمان‌های علمی و بین‌المللی ، حمایت و تلاش برای حفظ منافع ملی در این سازمان‌ها، کسب موقعیت‌های بین‌المللی و شرکت در هنجارسازی های علمی بین‌المللی.

- بسترسازی جهت جذب دانشجویان بین‌المللی و تبادل، استاد و دانشجو

- تشکیل کارگروهی در بررسی و تجاری سازی مقالات منتشر شده بین المللی

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف فوق از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

شنبه ٢٩ مهر ١٤٠٢ / شماره : ٤٣٤ /  تعداد نمایش :376